Data şi locul de desfăşurare

A șasea ediţie a Concursului "Academician Cristofor Simionescu" va avea loc la 16 noiembrie 2019, la ora 11:00. Accesul în sala de concurs se face până la ora 10:45, pe baza carnetului de elev, vizat la zi.

Concursul se desfăşoară în municipiul Iaşi, la sediul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului "Cristofor Simionescu".

 

Unde ne găseşti

Clădirea Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului "Cristofor Simionescu" este situată pe malul Râului Bahlui, în imediata vecinătate a Campusului Studenţesc Tudor Vladimirescu (22 cămine, hoteluri, cantină, spălătorie, parcări, complex sportiv, farmacii, dispensar, biserică, bănci, cafenele, cluburi, restaurante şi fast food-uri), vis a vis de Complexul Comercial Iulius Mall Iaşi (peste 200 magazine, Carrefour Market, Cinema City) şi în imediata vecinătate a magazinelor Lidl, Kauflanf, Praktiker şi LeroyMerlin din zona Tudor Vladimirescu.

Coordonate GPS: 47˚09’17.58”N, 27˚36’11.13”E.

Str. Prof. dr. doc. D. Mangeron nr. 73, Iaşi - 700050

Facultatea dispune de o parcare privată (se solicită la poarta accesul în interiorul acesteia); alte parcări sunt disponibile la magazinele: Iulius Mall, Lidl sau Kaufland - care se afla în vecinătatea facultăţii.