Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi
Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului "Cristofor Simionescu"
Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Chimie Industrială din Iaşi
Asociaţia Studenţilor Chimişti "CHEMIS"

în parteneriat cu

Inspectoratele Şcolare din judeţele:
Bacău, Botoşani, Brăila, Buzău, Constanţa,
Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea

organizează

High School Science Projects

Editia a IX-a

COMUNICATE:
Stimați colegi, având în vedere atenționările Ministerului Sănătății și recomandările din adresa Ministerului Educației și Cercetării nr. 26990/24.02.2020 privind “limitarea la maxim sau suspendarea organizării oricăror manifestări colective școlare sau extrașcolare (simpozioane, conferințe, excursii, vizite de studiu) la nivel local sau național”, vă aducem la cunoștință reprogramarea ediției a IX-a a simpozionului științific HIGH SCHOOL SCIENCE PROJECTS pentru data de 06.06.2020. (afișat 5 martie 2020)

Datorită restricțiilor din anul 2020, comitetul de organizare a hotărât ca ediția din acest an să fie reprogramată la o dată care fi comunicată ulterior. (afisat 1 mai 2020)

 

Ediții anterioare HSSP

Prezentare

„High School Science Projects” este o manifestare ştiinţifică adresată în egală măsură elevilor şi profesorilor din învăţământul preuniversitar, ce are ca scop constituirea unui cadru generos pentru schimbul de opinii şi experienţă între mediul didactic universitar şi preuniversitar.
Expunerea realizărilor individuale sau colective ale elevilor şi cadrelor didactice permite evidenţierea valorilor şi promovarea imaginii unităţii de învăţământ la nivel academic.
Prima ediţie a HSSP a avut loc în anul 2012, manifestarea fiind inclusă în programul conferinţei organizate de Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului "Cristofor Simionescu", cu prilejul aniversării centenarului.